Vores Leverancer

Easypower.dk er et nystartet selskab, med fokus på leverance af grønne energiløsninger til Bygge- og Boligforeningssektoren, samt større anlæg til specialformål (1 MWh og opefter)

  • Produktion og levering af de grønne Energiløsninger sker fra Easypower.dk, der har indgået en række kontrakter med førende Leverandører og Serviceprovidere, så Easypower leverer en Totalløsning til netop din sektor.

  • For at optimere leveringssikkerheden, så anvender Easypower flere leverandører inden for de enkelte områder, og fokus er på Batteridelen, hvor det gælder om at udnytte produktionen optimalt.

  • Programmet omfatter også Mobile løsninger indbygget i 20 eller 40 fods containere.

     

  • Energy Innovation-focused along the entire value-chain.

The future of energy begins now

Reimagining the power of energy.

Produktion og levering af de grønne Energiløsninger

Easypower skræddersyr den samlede løsning – uanset hvilke elementer denne består af – og tilpasser denne til jeres behov. Vi kan ligeledes finansiere den samlede løsning på gunstige vilkår!

Energy Effciency

SOLCELLER

Easypower samarbejder med en række lokale partnere, som er certificeret til at opsætte og drive solcelleanlæg. Vi vælger for jer den bedste løsning, med en holdbar leveringstid, og sikkerhed for at disse indgår i den samlede løsning.

Inverter Integrations

BATTERIER

Easypower leverer både flow- og litium batterier fra 25 kWh og opefter, fra anerkendte leverandører – enten i Rack eller containere.

Demand Response

LADESTANDERE

Easypower samarbejder med flere leverandører af ladestandere og App’s til at styre disse, så vi passer dem ind i den samlede løsning

Cirkel Energi

Vores WEB-side er under opbygning, men du kan få løbende information ved at udfylde formularen:

Kontakt os

DIT NAVN
VIRKSOMHED
E-MAIL ADRESSE
TELEFON